ممنوعیت‌های غذایی برای بیماران فشار خون بالا استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۷ شهریورماه)؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴ زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد ثبت ۸۱۸ حادثه طی هفته گذشته در کشور | ۳ استان در صدر حوادث چگونه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟ خواص اعجاب‌انگیز سکنجبین | از رفع تشنگی تا تقویت قلب و معده آفت‌کش‌ها با اختلال در رشد مغز کودکان مرتبط هستند وزیر علوم خواستار بازنگری در دروس دانشگاهی و تمرکز بر آموزش با کیفیت شد دستگیری سارق خودروهای مدل پایین توسط پلیس مشهد تحقیقات ویژه پلیس آگاهی مشهد درباره مرگ مشکوک و دلخراش جوان موتورسوار بهترین روش وزن کم کردن؛ رژیم‌های فستینگ و کتوژنیک یا رژیم مدیترانه‌ای؟ رای نهایی شکایت زنگنه از سعید جلیلی و زاکانی اعلام شد هلاکت ۸ تروریست در عملیات فراجا (۵ شهریور ۱۴۰۴) ساعت و زمان دقیق ماه گرفتگی ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ در ایران فضای مجازی برای کودکان و نوجوان؛ فرصت‌سازی یا فرصت‌سوزی؟! دستگیری باند دزدان زیبارو در مشهد | سرقت یک میلیاردی با آبمیوه و غذای مسموم + فیلم یادی از دکتر عباس شفیعی، پدر داروسازی نوین ایران | نوشداروی ماندگار توقف قطار‌ها در ایستگاه نیشابور از سر گرفته شد | ماجرای تصمیم عجیب شرکت راه‌آهن که لغو شد گلایه شهروندان برخی از محلات مشهد از بروز بیماری سالک و پاسخ علوم پزشکی | سالک را جدی بگیرید!
سرخط خبرها

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور مشهد در ساعات قطع برق | ترافیک سنگین بزرگراهی و قطعی برق چراغ‌های راهنمایی برخی نقاط شهر (۲۳ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۹۴۰
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
تمهیدات ترافیکی پلیس راهور مشهد در ساعات قطع برق | ترافیک سنگین بزرگراهی و قطعی برق چراغ‌های راهنمایی برخی نقاط شهر (۲۳ آبان ۱۴۰۳)
رئیس پلیس راهور مشهد مقدس از استقرار افسران راهور در تقاطع‌های فاقد برق در مشهد خبر داد و گفت: هم اینک شاهد ترافیک سنگین بزرگراهی و قطعی برق برخی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در مشهد هستیم.

سرهنگ محسن موسی‌آبادی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به برنامه قطعی برق در مشهد و وظایف پلیس در مدیریت کنترل ترافیک عنوان کرد: در سراسر مشهد، ۲۹۰ چراغ فرماندهی داریم که از این تعداد، ۱۵۰ چراغ مجهز به باتری‌های ذخیره برق هستند و ۱۴۰ چراغ، فاقد تجهیزات برق اضطراری می‌باشند که به این منظور و با هماهنگی‌های انجام‌شده، عوامل راهور در تقاطع‌ها مستقر شده‌اند و انضباط ترافیکی را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: با هماهنگی‌هایی که با شرکت توزیع برق داشتیم، مقرر شد تا با اعلام قبلی بتوانیم افسر راهور را در تقاطع‌هایی که دچار خاموشی می‌شوند، مستقر کنیم. از سوی دیگر، تقاطع‌هایی که دارای باتری ذخیره برق هستند نیز بیش از یک ساعت امکان تأمین برق ندارند که علت آن، به عدم استفاده از آن باتری و ضعیف‌شدن آن به‌مرور زمان بازمی‌گردد و با هماهنگی‌های انجام شده با شهرداری، به‌زودی باتری‌ها تقویت خواهند شد.

ترافیک سنگین چهارراه دانشجو مشهد

موسی‌آبادی عنوان کرد: با این حال، از مردم به علت گره‌های ترافیکی عذرخواهی می‌کنیم و ان‌شاءالله از فردا این مشکل با حضور بموقع افسران راهور و تقویت باتری‌های ذخیره برق چراغ‌هایی راهنمایی و رانندگی رفع خواهد شد.

رئیس پلیس راهور مشهد مقدس تأکید کرد: از شهروندان گرامی خواهشمندیم با پلیس همکاری کنند و به فرامین همکاران ما توجه داشته باشند تا گره‌های ترافیکی هرچه سریع‌تر باز شود.

وی به آخرین وضعیت ترافیکی ظهر چهارشنبه، ۲۳ آبان، اشاره و اعلام کرد: هم‌اینک و تا ساعت ۱۴، شاهد ترافیک سنگین بزرگراهی و همچنین ترافیک سنگین اما روان در معابر اصلی شهر مشهد هستیم. همچنین با توجه به قطع برق در مناطقی از بولوار پیروزی، تقاطع بولوار دانشجو و بخش‌هایی از قاسم‌آباد، همکاران ما مشغول تدبیر در کنترل ترافیک در معابر یادشده هستند.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->